НАЦИОНАЛНА ИМПРЕСАРСКА МРЕЖА “БЪЛГАРЕ”

Национална импресарска мрежа „Българе“ е основана през 2011 година по идея на Христо Димитров – създател и продуцент на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“. Първоначалната й цел е успешното продуциране на собствените марки:

– Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ – най-големият частен професионален фолклорен ансамбъл в Европа

– Трио „Уникалните гласове“ – тримата български тенори

– Квартет сопрана „Le contesse quattro“-Четирите графини

Централният офис на Национална импресарска мрежа „Българе“е в София. Към настоящия момент фирмата е изградила свои представителства в цялата страна и развива активна мениджърска дейност, предлагайки в артистичното си портфолио наред със своите марки участието на още около 400 артисти от всички сфери на изкуството и шоубизнеса.

Управител на Национална импресарска мрежа е Цвети Шопова, която е и арт директор на НФА „Българе“.

www.impresariobg.com

Цвети Шопова

Уважаеми клиенти,

За 13 години марката „БЪЛГАРЕ“ е доказала своя професионализъм, не само в България, но и в 22 страни в целия свят. Нашият екип е надежден партньор при организация на концерти, лични и фирмени събития, общински празници, фестивали, конференции, презентации, откриване на търговски обекти, PR и рекламни кампании, юбилеи, сватбени тържества и др. Можем да ви осигурим артисти от всички сфери на изкуството и шоу бизнеса, както и да обезпечим изцяло едно събитие, като се започне от идеята, сценария и режисурата и се стигне до пълното техническо обслужване, съобразени с вашите изисквания и възможности.
Настоящият каталог представя най-предпочитаните изпълнители в България, но трябва да се има предвид, че ние можем да осигурим и други, които не фигурират в каталога.
За нашите постоянни клиенти имаме специални отстъпки.
За качеството на нашите изпълнители и техническото и организационно обслужване – ГАРАНТИРАМЕ!

С уважение,

Цвети Шопова
Артистичен директор на НФА „БЪЛГАРЕ“
Управител на Национална импресарска мрежа „Българе“

E-mail: tsvetishopova@gmail.com; bgnimreja@abv.bg
Моб.тел.: 0888 565 900